TEDxChania CoreTeam

Παπαδάκης Μανώλης

Ιδρυτής και επιμελητής διοργάνωσης.

Μαθιουδάκης Θοδωρής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Αγαπάει τον κλασσικό αθλητισμό, το διάβασμα και τους υπολογιστές.
Φιλομαθής και περίεργος από τη φύση του.
Μάθε του κάτι καινούργιο και θα σε θυμάται για πάντα.

Φακωτάκης Γιώργος

Δεν θα με συμπαθήσετε εύκολα.. Και αυτός είναι και ο στόχος μου δηλαδή.. Απορώ αυτοί στο TEDxChania πώς με αντέχουν ήδη πέντε χρόνια. Οργανωτικός, πολυπράγμων και περίεργος.. Αιτούμαι για χρόνια αύξηση της διάρκειας της μέρας για να τα προλαβαίνω όλα.. Έχω άααααπειρη υπομονή για πράγματα που μου αρέσουν, και σχεδόν άπειρη υπομονή για πράγματα που δε μου αρέσουν.. Το «σχεδόν» είναι η λέξη κλειδί εδώ……. Μου αρέσουν οι προκλήσεις.. Όσο πιο σύνθετες τόσο το καλύτερο.. Μότο: «Challenge accepted» και «how hard can it be..?» Ετών 15 μέχρι 35 ανάλογα με τις απαιτήσεις της περίστασης…..

Τσαλκάκης Χρήστος

Μπορεί να φταίει που μεγαλώνω, μπορεί να φταίει που απλά θέλω να κάνω ό,τι μου ‘ρθει, μπορεί απλά να βελτιώνεται η αυτοπεποίθησή μου, μπορεί απλά να αποκτώ μια κάποια σοφία, μπορεί τα Χανιά να είναι τόσο όμορφα ή μπορεί όλα αυτά να συμβαίνουν απλά στη φαντασία μου.
Για αρκετά χρόνια τώρα ασχολούμαι με οπτικοακουστικό περιεχόμενο. Κόβω, ράβω πλάνα κουνάω δισδιάστατα και τρισδιάστατα ειακστικά, γενικά δώσε μου μια οθόνη να κουνάω pixels και θα έχει νόημα η ημέρα μου. Μέσα σε ένα ψηφιακό κόσμο απλά περιμένω να ψηφιοποιηθώ κι εγώ ο ίδιος κάποια στιγμή.
Μέχρι να γίνει αυτό όμως, η ομάδα του tedxchania είναι ίσως η καλύτερη εναλλακτική που έχει να προσφέρει ο πραγματικός κόσμος και είμαι μέλος της.
Εκτός από κομμάτι των βίντεο, τα ενδιαφέροντά μου περιλαμβάνουν την πληροφόρηση γύρω από την καλή διατροφή και φυσικά το κουτσομπολιό.

Κιτσίδης Χρήστος

Το design είναι παντού. Είναι στην κούπα που πίνεις τον καφέ σου, είναι στο χερούλι του αυτοκινήτου σου. Είναι στον ήχο που κάνουν τα παπούτσια σου όταν έρχονται σε επαφή με το ξύλινο δάπεδο. Το design δεν έχει να κάνει απλά με το να κανεις κάτι όμορφο. Είναι ένας τρόπος να καταλάβεις τον κόσμο, να τον αποσυναρμολογήσεις και να τον δημιουργήσεις πάλι από την αρχή. Το design είναι στη φύση σου. Είτε το έχεις είτε όχι. Είτε καταλαβαίνεις τις λοξό κομμένες άκρες της ζωής είτε όχι. Αλλά αν πιστεύεις ότι έχεις αυτό το ταλέντο , είναι υποχρέωση σου να το χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις μοναδικές εμπειρίες για τους άλλους. Έτσι και στο TEDx προσπαθούμε να σχεδιάσουμε εμπειρίες με νόημα. Εμπειρίες που αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και βλέπεις τη ζωή. Όχι μόνο η ομάδα design, αλλά όλες οι ομάδες, το κάθε ενα μέλος ξεχωριστά και όλοι μαζί σαν μια οντότητα. Όπως ένας designer που αποτελείται από πολλά διαφορετικά σωματίδια. Είμαι ο Χρηστος , μέλος της ομάδας design και κατ’επεκταση κομμάτι αυτού του μεγάλου designer.

Ανδρίτσου Δάφνη

«ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΩΣ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ. ΕΓΡΑΨΑ «ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ». ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.» – JOHN LENON

ΜΑΝΤΑΔΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Και το κύκλο τετραγωνισα και τον xeno γνώρισα και τον μιτο ξετυλιξα και φέτος homo universalis…γιατί κ γω είμαι πολυπλευρη κ συνεχώς προσπαθώ να μαθαίνω και να εξελίσσομαι βλέποντας τα πράγματα θετικά και με μια δόση τρέλας!

Νικολαράκης Ηλίας

Την 1η ημέρα θεμελίωσα με χαρτί και μολυβί την ιδέα μου. Την 2η ημέρα δημιούργησα το artboard για να διαχωρίσει το σχέδιο από το πρόχειρο. Την 3η ημέρα δημιούργησα το πρωτότυπο και άρχισα να πιστεύω στην ιδέα μου. Την 4η ημέρα έφτιαξα σχήματα και γραμμές, για να πάρει μορφή η ιδέα μου. Την 5η ημέρα δημιούργησα την χρωματική παλέτα. Το σχέδιο ζωντάνεψε. Την 6η ημέρα τελειοποίησα το σχέδιο. Και την 7η ήμερα χωρίς ύπνο έκατσα να ξεκουραστώ, αλλά μου έσκασε νέα ιδέα!

Μαλισόβα Κατερίνα

Ζει και εργάζεται στα αγαπημένα Χανιά, αλλά με την πρώτη ευκαιρία ταξιδεύει. Αγαπάει τη θάλασσα, τις αλλαγές και την καλή παρέα. Το design εκτός από το επάγγελμά της, την έχει διαμορφώσει σαν προσωπικότητα. Η δημιουργική σκέψη αποτελεί κινητήρια δύναμη. Δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς μουσική.

Παπαγγελόπουλος Γιώργος

Δηλώνει φοιτητής της σχολής αρχ.μηχ των Χανίων…προσεχώς πτυχιούχος! Κατάγεται από την Κεφαλλονιά και φέρει λίγη από την τοπική τρέλα. Συχνά πυκνά ισχυρογνώμων και εγωιστής, αραιά και που μετριόφρων και διαλλακτικός. Χόμπι και εμπειρίες αναφέρονται μόνο κατ’ ιδίαν

Τομαρά Άγκη

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, μεγαλωμένη στο Αγρίνιο, ζει και εργάζεται στην Αθήνα και στα Χάνια. Με μότο “take your pleasure seriously”,  η αρχιτεκτονική, η γραφιστική και η φωτογραφία είναι ένα τρίπτυχο που την συνοδεύει.

ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

Η εκπαίδευση μας καταρτίζει,η φαντασία μας καθιστά ξεχωριστούς,η συνεργασία μας φέρνει κοντά, η αντιπαράθεση μας κάνει δημιουργικούς,ο διάλογος μας διδάσκει, η σύμπραξη μας δυναμώνει,ο κοινός στόχος μας απογειώνει και έτσι από το εγώ φτάνουμε στο εμείς. Και μετά πάλι στο εγώ. ΕΓΩ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΕΓΩ ΑΞΙΟΣ. Καλή μας επιτυχία!

Μαρακάκης Ευτύχης

«Η ζωή μας είναι απλή… Αμα θες, μπορείς»

Καλφάκη Μαρία

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Χανιά. Ολοκλήρωσα το πρώτο μου πτυχίο στο ΤΕΙ Ηρακλείου και τωρα φοιτώ στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Με χαρακτηρίζει η αγάπη στο να αποκτώ νέες εμπειρίες μέσα από δημιουργικές διαδικασίες.

Βασιλοκωνσταντάκη Ζωή

Έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο και τα τελευταία δέκα χρόνια έχει γινει κάτοικος Χανίων. Όταν….. δεν κάνει τέχνη… θα τη βρείτε στο γραφείο της να ασχολείται με το μεγάλο πάθος της, την αρχιτεκτονική.

Κρομμυδάκης Στέλιος

Ζω και εργάζομαι ως αρχιτέκτονας στα όμορφα Χανιά. Με ενδιαφέρει οτιδήποτε έχει να κάνει με το χώρο, την κατασκευή, την υλικότητα, την μορφή και την τέχνη. Επίμονος σε ότι κάνω, θεωρώ ότι όλοι οι στόχοι είναι εφικτοί αρκεί πραγματικά να το θέλουμε.

Μόσχου Θοδώρα

Έχει το eXXXperience στο αίμα της συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική με το χορό και τη φωτογραφία.. τη δουλειά με τα χόμπυ της και τη διασκέδαση.. Δυναμική και ισχυρογνώμων αλλά διαλλακτική και ανοιχτή σε εποικοδομητική κριτική! Μάλλον κάπως έτσι θα με περιέγραφε ένας φίλος.. Ακόμα, πιο πολύ από οτιδήποτε, πιστεύω στους ανθρώπους, και στα όσα μπορούν να πετύχουν όταν δουλεύουν ΜΑΖΙ! Μότο μου; Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει μόνο δεν θέλω!

ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΕΛΙΑ

Πιστεύω ότι δεν είμαστε φτιαγμένοι για να κάνουμε μόνο ένα πράγμα στη ζωή μας. Το ιδανικό της μιας στιγμής την άλλη μοιάζει παράταιρο. Οι επιλογές μας μας καθορίζουν και η αποτυχία μας κάνει καλύτερους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, να επιζητούμε την εξέλιξη και να αναζητάμε συνεχώς νέες πηγές έμπνευσης. Και κάπως έτσι όλα αποκτούν νόημα…

Ανδρέι Τζωρτζίνα

Ζω και εργάζομαι στα Χανιά εδω και 3 χρόνια που επέστρεψα απο τα ξένα ως Αρχιτεκτονας και Designer. Μου αρέσει οτιδήποτε δημιουργικό, πρωτότυπο και καλλιτεχνικό.. ετσι η παρεα του Tedx με κρατάει σε εγρήγορση!

Βανδουλάκης Γιάννης

Από τυπικά προσόντα άλλο τίποτα. Από άλλα προσόντα τίποτα.  Πολυτεχνείο. Μεταπτυχιακό. Τέσσερις ξένες γλώσσες. Μου αρέσει να γράφω, να τραγουδάω, να διαβάζω. Μιλάω πολύ γρήγορα και πρόσφατα έμαθα ότι ψευδίζω στο γράμμα «Ρ». Προσπαθώ να μη μιλάω σοβαρά, αλλά όταν το κάνω, λέω μόνο αστεία.

Λοΐζίδης Ορέστης

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Αθηναία, εν δυνάμει μηχανικός, λατρεύω τα βιβλία και τον γάτο μου. Ταξιδεύω όσο πιο συχνά μπορώ, όσο πιο μακριά μπορώ.
Φέτος πρώτη μου χρονιά στην οργανωτική ομάδα του Tedx και την φαντάζομαι σαν ένα ακόμα ταξίδι, με πολλές νέες εμπειρίες και γνώσεις, νέους αθρώπους και πολλή λαχτάρα για όσα θα έρθουν. Απ’οτι φαίνεται το Tedx θα είναι το πιο αγαπημένο μου ταξίδι!

ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ

Είμαι η Τζωρτζίνα και είμαι η leader της ομάδας performances – workshops. Ήρθα σε επαφή με το TEDx Chania το 2017 ως performer και μετά “κόλλησα” ! Είμαι κλακετίστα και μουσικός του σώματος, και δραστηριοποιούμαι στην Αθήνα και στα Χανιά διδάσκοντας, χορογραφώντας και ως performer. Αποστολή της ομάδας μου είναι “όλα αυτά που δε λέγονται με λόγια”.

Φουράκης Τάσος

Επικεφαλης Ομάδας Επικοινωνίας

Χούρλιας Παύλος

Μηχανικός to be και λάτρης της μουσικής, της φωτογραφίας, των βιβλίων και φυσικά… του marketing.
Α! Ξέχασα και τα ταξίδια. Για εμένα η ίδια η ζωή είναι ένα ταξίδι. Ένα ταξίδι δίχως προορισμό, με συνεχή εξέλιξη και εξερεύνηση προς το άγνωστο.
Έτσι λοιπόν φέτος ετοιμάζω βαλίτσες και με travel buddy το TEDx Chania ξεκινάει μια νέα περιπέτεια που θα με φέρει πιο κοντά στο να ανακαλύψω το νόημα του δικού μου ταξιδίου.

Σεριατού Ρεγγίνα

Μου ζητήθηκε να γράψω κάτι για εμένα, κάτι το οποίο για κάποιο λόγο μου ήταν αρκετά δύσκολο. Παρόλα αυτά θα κάνω μια προσπάθεια. Μεγάλωσα στην Αθήνα, σπουδάζω αρχιτεκτονική στα Χανιά και ασχολούμαι με τη φωτογραφία. Τρίτη φορά στο TedxChania και πρώτη ως μέλος της οργανωτικής ομάδας, προβλέπεται μια δημιουργική χρονιά με νέες εμπειρίες και προκλήσεις.

Υ.Γ: Κακή η προσπάθεια μου τελικά.

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

Πρώτη χρονιά στο TEDx. Το επέλεξα διότι το βρίσκω ως μια ευκαιρία να βρεθώ ενα βήμα πιο κοντά στο να γίνω η καλύτερη version του εαυτού μου, και παράλληλα να βοηθήσω τον κάθε ενδιαφερόμενο προς την ίδια κατεύθυνση.

ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Αθλητής του windsurf εδώ και δεκάξι χρόνια, μες στην περιπέτεια και στα ταξίδια, λάτρης του καλού φαγητού, με το μυαλό πάντα στην επιχειρηματικότητα. Φοιτητής ακόμα και για πολύ ακόμα. Θα σας φωτογραφίσω όλους τον Νοέμβρη, γιατί τυχαίνει να είμαι ΚΑΙ φωτογράφος – εικονολήπτης. Για οτιδήποτε νεότερο προκύψει, θα σας ενημερώσω στο event.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΤΑΣΟΣ

«Φτάσε όπου δεν μπορείς»
Ηλεκτρονικός αεροσκαφών στην Πολεμική Αεροπορία, φοιτητής του τμήματος ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ταξιδιώτης και βιβλιοφαγος! Από φέτος μέλος της φοβερής ομάδας TedxChania για να πετάξουμε ακόμη ψηλότερα και να κάνουμε την προσταγή του Καζαντζάκη πραγματικότητα!

ΠΑΠΑΜΑΡΚΑΚΗ ΝΙΚΗ

Το Noema για μένα αποτελεί σημείο αναφοράς.Αναμένω λοιπόν εκπλήξεις την 5η χρονιά μας , με το Noema να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο event!

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

«Όλοι μου αναφέρουν ότι η δουλειά της νοσηλεύτριας είναι απαιτητική. Όμως μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους. Ανάμεσα στην απαιτητική βάρδια και την ξεκούραση, βοηθάω τους ανθρώπους διευρύνοντας τους ορίζοντές τους. Διότι μέσα από το TEDx ανακαλύπτουμε ιδέες που μας κάνουν καλύτερους. Ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν, για εμάς τους ίδιους αλλά και για ένα καλύτερο αύριο. Το νόημα είναι να μην μένεις στάσιμος….»

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ

και..

Ο Κωνσταντής αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Θεσσαλονίκης πριν 8 χρόνια..άφησε όμως την καρδιά του εκεί. Αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τη θάλασσα και τις βαθιές συζητήσεις με φίλους. Ιδανικά, προτιμά το συνδυασμό και των τεσσάρων.

ΜΑΝΑΡΩΛΗ ΜΑΤΙΛΝΤΑ

Μέλος ομάδας ομιλητών

ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΕΒΕΛΙΝΑ

Δικηγόρος, με ανήσυχο πνεύμα, και ταξιδιάρα ψυχή! Λατρεύω κάθε πρόκληση για εξέλιξη και έτσι αποκτά ιδιαίτερο νόημα η καθημερινότητα μου, γιατί «το να ζεις είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο, οι περισσότεροι άνθρωποι απλά υπάρχουν».

ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΕΒΙΝΑ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το TEDxCHANIA που φέτος γίνεται πέντε χρονών, αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Στην ομάδα των ομιλητών από την αρχή. Μεγάλη τιμή και άγχος. Αλλά αξίζει τον κόπο. Συναντήσεις, άνθρωποι, φίλοι, στιγμές. Βρίσκουμε νόημα σε αυτό που κάνουμε, το στηρίζουμε και το αγαπάμε. Χρόνια πολλά TEDxCHANIA.

ΜΑΛΙΣΟΒΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Όταν ήταν μικρός φημολογείται ότι έπεσε μέσα στον μαγικό ζωμό του μάγου Εφευρετίξ. Κοιμάται και ξυπνάει σκεπτόμενος κυκλώματα, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και σκριπτάκια. Χόμπι του ο Προσκοπισμός και πάθος του η παρασκευή μπύρας. Μεγάλη του αγάπη τα Χανιά.

ΠΑΓΓΕΙΟΥ ΒΑΣΩ

Τρέξιμο 5 χλμ. (Check) Τρέξιμο 10 χλμ. (Check) Τρέξιμο για το TEDxCHANIA2018 (processing) Είμαι η Βάσω και είμαι Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης. Είμαι μαμά, εργαζόμενη και εθελόντρια. Νιώθω Homo Universalis κι αυτό είναι η μεγαλύτερη μου πρόκληση. Πιστεύω ότι η γνώση είναι δύναμη. Το 2018 είναι η πρώτη μου χρονιά ως μέλος της ομάδας του ΤedxChania. Τόσα χρόνια με κυνηγούσαν για να με βάλουν στην ομάδα και τελικά άρχισα κι εγώ να τρέχω μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Τρέξιμο λοιπόν. Δημιουργικό, συναισθηματικό, αναζωογονητικό.

ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

Ο “Homo Universalis” μου φέρνει στο μυαλό την μοναδικότητα, την ελευθερία και την εξέλιξη. Αν ο καθένας μας ξανασυστηθεί και δράσει ως “Homo Universalis” αμέσως τα πράγματα θα αποκτήσουν νέα δυναμική!

ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΗ

Μέλος Ομάδας Χορηγιών

ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ζω και εργάζομαι στα Χανιά κατάγομαι από το Ρέθυμνο. Αγαπώ το φαγητό,τις διακοπές και τα σκυλιά μου. Κολλάω με Netflix και YouTube.

ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΟΣ

Μέλος Ομάδας Χορηγιών

ΠΑΠΑΔΟΣΙΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Μεγάλωσα στα Χανιά. Γαλουχήθηκα στο εξωτερικό. Επέστρεψα γεμάτος εμπειρίες. Παθιασμένα περίεργος, ότι δεν ξέρω θέλω να το μάθω. Ρεαλιστής με τεράστιες δόσεις αισιοδοξίας!

ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

Μια αφρικάνικη παροιμία λέει το εξής: «Αν θες να πας γρήγορα, πήγαινε μόνος. Αν θες να πας μακριά, πήγαινε με άλλους». Ίσως κλισέ, μα είναι το μότο μου και έχει Νόημα! Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια μέσω της κίνησης και του χορού, διαρκώς ανήσυχη και με δυνατή πίστη στον Άνθρωπο. Φυσιολάτρης, κάτοχος δύο ανέμελων και τσαχπίνικων γατιών, αφηρημένη και ερωτευμένη με κάθε είδους πάντρεμα της Τέχνης με την Επιστήμη. Η ομάδα του TEDxμε δέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες πέρυσι και εννοείται συνεχίζουμε και φέτος δυναμικά παρέα με όλη αυτή την εξαιρετική ποικιλία ανθρώπων, για να ξεδιπλώσουμε όλες μας τις πλευρές και να ανακαλύψουμε διαφορετικά Νοήματα!

Αλέξης Βεζονιαράκης

Του αρέσει να αναζητά την ομορφιά και την ευθύνη που μας κάνουν ξεχωριστούς ως ανθρώπους.

Παπαδουλάκη Αργυρώ

«Πίστεψε ότι μπορείς…και θα βρίσκεσαι ήδη στα μισά του δρόμου»
Μεγαλώνω με πίστη στα μπορώ και τα θέλω μου και ωριμάζω από την πίστη μου στους ανθρώπους!
Γέννημα-θρέμμα κρητικιά και συγκεκριμένα Χανιώτισσα.
Ανήσυχο πνεύμα,δραστήριο και ανυπόμονο!
Δεν είμαι βέβαια τόσο σίγουρη αν η ανυπομονησία συγκαταλέγεται στα θετικά μου ή πολύ περισσότερο στα αρνητικά…το αφήνω να το κρίνουν οι άλλοι!
Διανύω τον 4ο μου χρόνο στην υπέροχη ομάδα του tedxchania και φέτος έχω αναλάβει το off line pr στην ομάδα του Marketing και συγκεκριμένα των χορηγών επικοινωνίας!
Μετα την απόκτηση πτυχίου ιατρικών εργαστηρίων αλλάζω ρότα,παίρνω το πιστοποιητικό ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και αποφασίζω να δραστηριοποιηθω στον κύκλο των ασφαλειών και συγκεκριμένα βρίσκομαι πλέον σε συνεργασία με την εθνικη ασφαλιστική!
Παράλληλα ασχολούμαι με την μεγαλη μου αγάπη τη φωτογραφία!
Μέσα από το λαβύρινθο του φακόυ μου μπορώ να δω ποσο μαγικά
μπορούν να γίνουν όλα….αρκει να το πιστέψουμε!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΝΤΑΔΑΚΗ

Το πρώτο που θα δεις είναι το μαλλί της. Καθώς πλησιάζει, το βλέμμα σου θα πέσει στην κραγιονάρα. Όταν σου μιλήσει όμως, και σου πει ότι είναι μία Χανιώτισα που ζει στο Παρίσι αλλά θέλει να εγκατασταθεί στην Ισπανία, θα θες να γίνει φίλη σου. Και μάντεψε: Το ίδιο θέλει κι αυτή

ΚΑΣΠΑΡΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΚΑΣΠΑΡΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

Μέλος Ομάδας Γραφιστικών

ΣΤΑΘΗ ΑΡΙΕΤΑ

ΣΤΑΘΗ ΑΡΙΕΤΑ